fbpx

Huset indeholder alt du skal bruge til at afholde kurser eller et retræte

Huset rummer komfortabelt 35 deltagere, heraf op til 20 overnattende. I har hele huset for jer selv.

– Plenum-sal, der udstråler ro og fordybelse, er egnet til møder, retræter, workshops, yoga og lignende.
– Hyggelig spisestue/opholdsrum med siddepladser til 40+ personer.
– Stort, velfungerende køkken med industri-opvaskemaskine og service til 35 personer.
– 9 soveværelser, der kan indrettes som enkelt- eller dobbeltværelser; enkelte også med plads til 3 personer.
– 1 lederrum, der både kan bruges som soveværelse og til kontor.
– Huset er handicap-venligt.

Som udgangspunkt lejes huset uden personale, men kontakt os, hvis I vil høre om muligheder for f.eks. hjemmelavet mad, hjælp til planlægning af jeres arrangement, morgen-yoga eller lign.

Aa strand Tai Chi på Fyn

Haven

Haven er privat med skøn udsigt og stor nok til at rumme jeres ude-aktiviteter.Terrasse med borde/bænkesæt til 40 personer – her kan I spise med udsigt over bugten. 1 stor grill, der er klar, hvis I vil rykke madlavningen udenfor. Bålplads med plads til snobrød og lejrbålsguitar. Stor græsplæne, hvor I er velkomne til at slå telte op, hvis I har brug for mere end de 30 indendørs sovepladser. Udsigtshøj, som egentligt ikke er nødvendig, for naturen kan nydes fra hele grunden, men I kan se ekstra langt fra bakketoppen.

Aa strand retræte ved vandet på Fyn

Omgivelserne

Den smukke sydvest-fynske natur med Lillebælt og “Feddet” ligger lige ud for huset. Feddet er det flade, unikke og fredede landskab mellem hus og strand. Med sine stier og udsigt over vandet er området perfekt til gåture, badning og andre aktiviteter. Lillebælt med sit klare bade- og fiskevand, hvor I kan opleve fredelige morgener, dejlige dage og smukke solnedgange. Helnæs´ skarpe klinter og Sydfyns bakkede natur danner en smuk ramme, som er ideel til vandre- og cykelture. Assens med sin købstads-charme, historiske huse, havneliv, caféer og butikker ligger knap 10 kilometer væk. Vi hjælper gerne med inspiration til at inddrage naturen i jeres aktiviteter.