fbpx

Huset er velegnet til kurser, retræte, familietræf eller ferie

Download oversigt

Huset

Der er 19 senge med tilhørende sengelinned fordelt på 10 værelser. I har hele huset for jer selv. Hyggeligspisestue/opholdsrum med god plads.

Huset er handicapvenligt. Huset udlejes uden personale.

Faciliteter

Stort og velfungerende køkken med industriopvaskemaskine
2 komfurer
2 køleskabe
1 fryser
9 dobbelte soverum, 1 enkelt værelse.

Haven

Haven er privat med skøn udsigt og er stor nok til at rumme jeres udeaktiviteter. Terrasse med borde/bænkesæt – her kan I spise med udsigt over bugten. Det er gas grill, en stor grill til kul foruden en bålplads. Trampolin til børn/voksne. Gyngestativ til de små. Vildmarksbad på udsigtshøjen, hvor I kan se helt til Als. Man er velkommen til at slå telt op på plænen, hvis der er behov for flere sovepladser

Omgivelserne

Den smukke sydvest-fynske natur med Lillebælt og “Feddet” ligger lige ud for huset. Feddet er det flade, unikke og fredede landskab mellem hus og strand. Med sine stier og udsigt over vandet er området perfekt til gåture, badning og andre aktiviteter. Lillebælt med sit klare bade- og fiskevand, hvor I kan opleve fredelige morgener, dejlige dage og smukke solnedgange. Helnæs´ skarpe klinter og Sydfyns bakkede natur danner en smuk ramme, som er ideel til vandre- og cykelture. Assens med sin købstads-charme, historiske huse, havneliv, caféer og butikker ligger knap 10 kilometer væk.