fbpx

Integral i Danmark – Det næste møde


Begivenhedsdetaljer


Integral i Danmark

Vi er en gruppe fra IntegralDenmark, som mødes nogenlunde midt i landet på kursusstedet Aa Strand – Kursus og Retræte på Vestfyn.

Vi indbyder til en weekend med oplæg, vandreture og social sammenkomst 50 meter fra Lillebælt.

Undervejs indbyder vi til at undersøge, hvordan vi som integralt forankrede mennesker fremadrettet bedst kan bruge vores kræfter og skabe et livfuldt og vedkommende integralt samlingspunkt i Danmark. Og eftersom der har været Integral European Conference i Ungarn i år. vil vi også kunne give dig et frisk pust fra den europæiske integrale scene.

Hvis du har lyst til at bidrage, inviterer vi dig til at byde ind med et oplæg, en aktivitet, mini workshop eller lignende, så skriv en mail med det, du vil byde ind med senest søndag d 16. sept.
Der er med andre ord en åben dagsorden, hvor der er plads til refleksion med andre integralt forankrede.

Henover weekenden forestiller vi os en passende blanding af ovennævnte indhold, men udsender først råskitsen til et program et par uger før, når vi har set og udvalgt blandt jeres forslag. Vi vil tilstræbe at dække de forskellige aspekter i en integral livspraksis, så både krop, sind og sjæl kan blive næret. I princippet vil der være mulighed for at præsentere i sessioner henover hele weekenden, bortset fra at vi tilstræber afgang med et opryddet og rengjort hus senest kl 14 søndag eftermiddag.

Vi håber du vil med og dele din interesse i integrale tilgange

Hvis du er interesseret i at være med, så skriv lidt til os om dit engagement i forhold til integrale tilgange, og hvordan du forestiller dig at kunne bidrage stort eller småt. Skriv til Info@integraldenmark.org. Der er plads til i alt omkring 20 overnattende personer i huset, men har du en madras/telt med kan vi også være flere.

Vi forestiller os at du ankommer fredag eftermiddag/aften og drager afsted igen søndag eftermiddag. Om det ikke passer helt ind i din kalender, så skriv et par ord om, hvilket tidsrum du deltager, men vi vil prioritere deltagere, der deltager i hele weekenden.
Hvis der er behov for et lift til Aa Strand, så giv også lige et praj om det, så ser vi om vi ikke kan arrangere noget samkørsel.

Uanset hvor længe du er der, beder vi om 200 kr til at dække leje af stedet.
Udgifterne til mad dækker vi i fællesskab, og vi laver den sammen under kyndig ledelse af Mette Højland, som sørger for at vi har mad til hele weekenden. Du må meget gerne også notere dine madmæssige præferencer.

Seneste tilmelding er søndag d 30. sept.
Husk at din tilmelding skal være på mail til: Info@integraldenmark.org.

Venlig hilsen

Ole Vilstrup
Bjørn Kassøe Andersen
Mette Højland